Categories
Blog

Даскалото си е даскало, ама и да си лентяй не е работа.

Хм, от доста време се бях позавлякъл в едни други ангажименти, които доста ми отнемаха времето. Имам впредвид: ходене по кафета, ходене по кафета, ходене по кафета!!! Ех, да ви кажа не прекалявайте. Не е работа! Накрая (е зависи от човека де) се чувствах супер гадно, гузно и какво ли още не гадно чувство, за което се сетите. (Брей, говоря на “вие”, всеедно много хора четат работите дето пиша. Ама аз си се кефя ей така да си драскам). Та разправях ви, че тая седмица беше гадна. Да. И не само защото лентяйствах, ами и защото по принцип се чувствам супер гадно, затва че още ме боли сърцето. Опитвам се да забравя, а щом пиенето не помага напрао не знам кво ше спаси от тва пложение. Много се мразя, че не мога ей така да оставям нещата, и да си карам през просото като някои хора. Всъщност не съм сигурен да ли те си карат през просото, ама поне на мен така ми се струва. Не мога да забравя и не мога. Опитвам се да се правя на загубен, и да гледам че нищо не е станало, ама като ми гори душата кво да напраа беее?! Да се гръмна не върви, да си тегля ножа не е работа, всъщност единственото нещо, което мога да направя е да чакам. Няма лошо, по цял ден ше вися и ше уча, ше ходим и по кафета, ще си правим якото, ама най-якото чувство ше си остане да ме пържи, като във фритюрник, ше се пека на бавен огън, обаче ше си трая. (Сигурно вече се сещате, за това чувство. Ако не аз ще ви подскажа: ЛЮБОВТА). То си е яко бе! Не, наистина! Трябва да има някаква тръпка! Нещо което да ти напомня, че си жив. Нещо, което наистина може да те поддържа. Ама защо трябва да ми е гадно да го изпитвам. Всеки път, когато …….. се влюбя (офф много силна дума ама мисля, че тя е точната за моето положение) вече е закон да ми е гадно. Само се надявам да не намразя любовта!!! Затова още се опитвам да се боря с нея и за известно време да ме позабрави…..макар, че аз нея не мога. Говоря все едно съм влюбен в любовта! Ха-ха! Естествено, че е намесено момиче! 😛
Офф, мале мале. Взех да се оплесквам вече. Много взех да му се замислям и имам чувството, че ше изпляскам ако продължа. Ае до следващия път.

(Пишете кометарчета ако има как да ми отговорите…..)

2 replies on “Даскалото си е даскало, ама и да си лентяй не е работа.”

stiga sashe. ;( nedei zagubvai vqra v lubovta,6toto neq si q ima ama ti se e izplaznala za malko.6te potaji6,6te popie6 i nqma da se useti6 kak otnovo 6te si vluben i to spodeleno. a kolkoto do momi4eto-qvno si bil prekaleno dobyr za neq :p sq ti lepkam 1 golqma celuvka(po buzata) i ti kazvam LUBOVTA E JIVA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 42